top of page

Coaching op Persoonlijke ontwikkeling

Coaching in kenmerken

Hartje.jpg

Heb jij eigenaardigheden die je liever niet meer hebt? Misschien ben je bot, onaardig, stellig, ongeduldig of streng?

Met coaching op kenmerken werken we samen aan je persoonlijk profiel. We gaan samen een kijkje nemen in je positieve en minder positieve kanten.

Met inzicht in je persoonlijke kenmerken kan je bepalen in welke richting je wilt groeien. 

Een 1-, 3- of 5-jarig plan!

Voelt je leven doelloos? Heb je geen idee wat je wilt? 

Met een 1-, 3- of 5-jarig plan zorgen we een helder doel. Je wilt dit doel hebben zodat je ten minste begrijpt waarom en welke keuzes je moet gaan maken.

Met coaching in zo'n plan mag je even dromen om vervolgens realistisch en kritisch te kijken naar je ambities. 

Aan hand van jouw persoonlijkheid, kijken we wat jou uitdaagt en maken we de eerste stappen naar jouw ultieme doel, concreet.

Hoofd.jpg

 

Eerste contact
Via telefoon, mail of de chatfunctie spreek je me aan en praten we waar je het over wil hebben. Ik vraag aan je wat ik voor je kan doen. We verkennen de vraag die je hebt en maken een afspraak voor een verkennend gesprek.

Intakegesprek

Voordat we met elkaar gaan samenwerken maken we een afspraak voor een intakegesprek. We leren elkaar kennen. We stellen elkaar vragen over wat kindercoaching precies is. Je hebt de ruimte om vragen te stellen over mij, mijn werkwijze en de inhoud van het coachingstraject. We verkennen alle vragen die je hebt en isoleren de kwestie waar je mee zit.

Ik heb een grote voorkeur om het intakegesprek te voeren in het huis waar het kind opgroeit. Dit geeft mij een goede indruk waar het kind leeft.  Ik doe in het intakegesprek een advies welke benadering het beste past bij de opvoedvraag. 

Coachtraject
Ik ga na het intakegesprek aan de slag. Je ontvangt kort na dit gesprek een op maat gemaakt plan. Direct lees je over het aantal sessies dat ik inschat dat nodig is om tot het doel te komen. Uiteraard staan in dit plan de ingeschatte kosten en andere secundaire voorwaarden in heldere taal uitgeschreven.

Het voorstel leg ik aan jou voor en als we er samen voor willen gaan, start het coachtraject. We maken een vervolgafspraak en dan gaan we meteen aan de slag!

Evaluatie

Ik plan altijd een tussen- en eindevaluatie in. In de tussenevaluatie kijken we of we aanpassingen moeten doen aan het traject of de werkwijze. Aan het einde kijken we terug op het coachingstraject en mag je me ongefilterde feedback geven.

Toch nog vragen of wil je meteen aan de slag? 

Werkwijze

Plan hier je gratis kennismakingsgesprek in 
bottom of page