top of page

Coaching op Opvoeding

Hartje.jpg
Inzicht in de situatie, een heldere analyse
Hand.png
Ademruimte en regie 
Hoofd.jpg
Een aanpak met het kind als centraal punt

Bij coaching op opvoeding kan je denken aan hulp bij gedragsuitdagingen, nieuwe inzichten voor aanpakken en ondersteuning bij het maken van keuzes. Opvoeden is geen individuele zaak en ik geloof er sterk in dat we meer kunnen samenwerken. Het doel van opvoeden is dat jouw kind mondig wordt en de potentie benut die jouw kind in zich heeft. Je wilt een mooi leven voor je kind.

Soms zit je met je handen in het haar en heb je voor je gevoel alles geprobeerd om een opvoedprobleem op te lossen. Wellicht heb je het met je partner over verschillende aanpakken. Soms lijkt niets meer te helpen. Op zulke momenten is het soms moeilijk kwetsbaar te zijn en hulp te vragen van buitenaf, maar dit kan voor nieuwe inzichten zorgen en je op weg helpen naar een oplossing voor het probleem.

Een zelfhulpboek lezen of tips op internet opzoeken werkt niet als de situatie met jou en jouw kind te specifieke hulpvragen heeft. Een coach kijkt met jou naar de specifieke situatie en loopt alle mogelijkheden door zodat jij kan kiezen welke aanpak het beste bij jou en jouw kind past. 

Kind staat centraal

Wat het dan ook is dat het probleem veroorzaakt, een fase, een ruzie, een verandering in dagelijkse patronen, opvoeding blijft een enorme uitdaging. De complexiteit zit in het feit dat je met mensen te maken hebt en mensen zijn nou eenmaal complexe wezens. Bij coaching op opvoeding staat jouw kind centraal. Met coaching op opvoeding krijg je:

Hulp bij opvoeden? Plan een gratis kennismakingsgesprek in of lees hieronder meer informatie.

Plan hier je gratis kennismakingsgesprek in 
bottom of page