top of page

Yes! Het is me gelukt om voor mezelf te kiezen!

Bijgewerkt op: 28 apr. 2020


De angst voor iedere sociale justice warrior.


Een tijd geleden drong het tot me door dat ik minder zin kreeg in mijn werk. Een pijnlijke realisatie, omdat ik werken in het onderwijs op een school voor vluchtelingen en immigranten prachtig werk vind.

Wie vecht voor gelijke kansen voor anderen, ziet succes aan je voorbijvliegen terwijl je stilstaat.

Bovendien is het onbaatzuchtig, moraal werk. Keihard werken om anderen de ruimte geven zich te ontwikkelen. Dat is waar het voor mij om gaat. Maar wie maakt er ruimte voor mij?


Wie vecht voor gelijke kansen voor anderen, ziet succes aan je voorbijvliegen terwijl je stilstaat. Ik besloot mezelf ruimte te geven te ontwikkelen. Hoe meer ik mezelf op de eerste plek zette, hoe meer zin ik kreeg om iedere dag op te staan. Ik stak meer tijd in mijn kookhobby, ten gunste van mijn vriendin, maar het was niet genoeg want het werk op de school begon meer en meer energie te kosten. Er moest iets fundamenteels veranderen. Ik nam ontslag, wees een vast contract af en nam het grootste risico van mijn leven: ik word zzp'er.


Ik ga door het leven als coach. Ironisch, omdat ik nog steeds anderen help, alleen dan bij het kiezen voor zichzelf. Nu werk ik vanuit mijn passie om anderen te laten zien dat voor jezelf kiezen betekent dat je voor jezelf zorgt.


Niet iedereen moet zijn baan nu op gaan zeggen, maar ik wens iedereen de geweldige ervaring toe om risico's te nemen.Wil jij weten hoe je risico's neemt?


Ga met mij het avontuur aan.Michiel Koper

Kopercoaching.com


56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page