top of page

Coaching op vertrouwen

Coachen op zelfvertrouwen

Hartje.jpg

Wanneer je zelfvertrouwen verliest, word je onzeker en ben je niet meer op je top. Zie jij alleen nog maar wat anderen wel kunnen en jij niet?

Zonder zelfvertrouwen maak je minder snel contacten, presteer je minder en maak je nauwelijks gebruik van je talenten.

Met coaching op zelfvertrouwen krijg je een gevoel van intuïtie, kom je voor jezelf op en zin om risico's te nemen.

Vertrouwen van anderen

Je bent bedrogen, beschadigd of hebt het gevoel dat anderen gebruik van je maken. Daardoor ben je huiverig geworden en wantrouw je alles wat anderen doen en tegen je zeggen.

Met coaching op het vertrouwen van anderen, leer je waar je wantrouwen vandaan komen. Je leert je intuïtie te sturen en krijgt voelsprieten om anderen weer toe te laten in je vertrouwen. 

Hoofd.jpg

 

Eerste contact
Via telefoon, mail of de chatfunctie spreek je me aan en praten we waar je het over wil hebben. Ik vraag aan je wat ik voor je kan doen. 

Intakegesprek

Voordat we met elkaar gaan samenwerken maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. We leren elkaar kennen. We stellen elkaar vragen over wat coaching precies is en wat niet. Je hebt de ruimte om vragen te stellen over mij, mijn werkwijze en de inhoud van het coachingstraject. We verkennen alle vragen die je hebt en isoleren de kwestie waar je mee zit.

Coachtraject
Ik ga na het intakegesprek voor jou aan de slag. Je ontvangt kort na dit gesprek een op maat gemaakt plan. Direct lees je hoeveel sessies ik inschat dat nodig is voor de verandering die jij wil bewerkstelligen. Uiteraard staan in dit plan de ingeschatte kosten en andere secundaire voorwaarden in heldere taal uitgeschreven.

Het voorstel leg ik aan jou voor en als we er samen voor willen gaan, start het coachtraject. We maken een vervolgafspraak en dan gaan we meteen aan de slag!

Evaluatie

Ik plan altijd een tussen- en eindevaluatie in. In de tussenevaluatie kijken we of we aanpassingen moeten doen aan het traject of de werkwijze. Aan het einde kijken we terug op het coachingstraject en mag je me ongefilterde feedback geven.

Toch nog vragen of wil je meteen aan de slag? 

Werkwijze

Plan hier je gratis kennismakingsgesprek in 
bottom of page